spis min gris

- Velfærdsslagtet dansk kød




Økologisk & biodynamisk slagter


Hos spis min gris er dyrenes velbefindende grundstenen. Vores dygtige landmænd lever og ånder for naturen og dyrene - og gør alt for at give sidstnævnte et værdigt liv. Det motiverer os til at gøre vores bedste, hvorfor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologien som laveste fællesnævner indtænkes i samtlige processer.

Når du handler kød hos os er du med til at hæve standarden for kødproduktion i Danmark, og bliver derved en del af en større fortælling, hvor fødevarerne kan spores helt tilbage til opvæksten.

mikkel Hesselager

Manden bag

Mikkel Hesselager er indehaver og ildsjælen bag spis min gris. Han er født og opvokset i Esbjerg, og har med en baggrund som kok bl.a. arbejdet på Orangeriet og Geranium. Mikkel Hesselager vil hæve barren og påvirke landmænd, lovgivere og forbrugere til at tage mere ansvar for dyrevelfærd og bæredygtighed. Derfor startede han i 2014 spis min gris og har siden da arbejdet aktivt for at fremme økologien og respekten for det enkelte dyr. At mindske madspild er vigtigt for virksomhedens koncept, ligesom al produktudvikling foregår med biodiversitet for øje. Trods Mikkel Hesselager lever af at sælge kød, spiser han selv ikke særlig meget af det, men lever efter tankegangen – lidt, men godt.



” Alle kan gøre en forskel og være med til at sikre, at liv ikke spildes ”

Det handler om ordentlighed

Spis min gris er ikke som de andre

Læs mere om vores kompromisløse DNA

velfærdsslagtning

Velfærdsslagtning

Alle dyr slagtes på den gård, hvor de er vokset op. Dette betyder nul dyretransport, ligesom at dyrene ikke stresses af at se hinanden blive slagtet.

Økologi og biodiversitet

Økologi & Biodynamik

100 % økologisk, 100 % dansk, 100 % dyrevelfærd – flest mulige dyr anvendes til naturpleje og alle vores dyr velfærdsslagtes på den gård, hvor de er vokset op. Ingen madspild, og økologien som laveste fællesnævner.

Spis min gris værdisæt

Spis min gris værdisæt

Vi kender og besøger alle vores landmænd. Det er vigtigt for os at sikre tilliden begge veje, for der må ingen kompromiser være, når man har med dyrevelfærd og økologi at gøre.

Vores vision

Spis min gris er et team som hver dag arbejder for at fremme økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Dette igennem vores økologiske fabrik i Bjæverskov samt økologiske og demetergodkendte slagterbutik på Østerbro i København.

Vores viden omkring de landmænd vi dagligt arbejder sammen med, skaber en lyst og en iver til at gøre vores arbejde endnu bedre – hver dag. Vi gør derfor vores bedste i samtlige processer af kødets håndtering, for at sikre kompromisløse arbejdsprocesser og håndtering af det kød som vi ved kommer fra dyr som er blevet passet rigtigt godt på. Du kan også gøre en forskel ved at være bevidst om de valg du træffer, når du køber kød fra økologiske/biodynamiske dyr, der har haft et godt liv.