Nyt koncept på vej i 2018

Vi arbejder hele tiden på at gøre butikken endnu bedre. Derfor holder vi lukket i øjeblikket og gør klar til at åbne igen, med et nyt og spændende koncept. Vi glæder os til at slå dørene op igen til foråretBestilling af kødpakker

I mellemtiden kan du finde et udvalg af vores produkter på gourmetmarked.dk
udskæring

Økologisk slagter
& gårdbutik

I butikken kan du købe udskæringer af blandt andet oksekød, lammekød og svinekød - og hvad vores gode landmænd ellers sender vores vej. Når det er sæson, har vi også økologiske ænder, gæs, kyllinger og dådyr. Du kan også købe 100% økologiske aftensmadsretter, grillpølser, pålæg og andet godt tilbehør - lige til at tage med hjem.

Vi går aldrig på kompromis

Økologisk slagter & gårdbutik


Spis Min Gris slagterbutik

Butikken - Genåbner til foråret

Spis min gris slagterbutikken på Ndr. Frihavnsgade 31 på Østerbro i København åbnede 1. september 2014. Alt i butikken er økologisk og vi fik det statskontrollerede statsautoriserede røde økomærke den 12. september 2014.

Vi udvælger de bedste dyr hos de landmænd, vi arbejder fast sammen med, da vi har særlige krav til opvækst, levevilkår, græsning mv. Det betyder, at vi kan have udsolgt af specifikke udskæringer, da vi i perioder får flere eller færre dyr hjem, ligesom det er vigtigt for os at hele dyret anvendes.

Spis Min Gris selskaber

Selskaber

Spis min gris har uddannede kokke med stor erfaring i gourmetmad til både små og store selskaber. Alt fra kokkeskole og mindre fødselsdage for 10 personer op til receptioner, bryllupper og events for 2500 personer er på vores professionelle CV. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet, smag, økologi eller dyrevelfærd, og vi tilpasser altid menuen til de råvarer, der er i sæson og som kan skaffes i en økologisk kvalitet, vi kan stå inde for.

Download vores selskabsmenu her, hvorfra du nemt kan mikse og matche dig til dit næste selskab. - eller kontakt os på info(@)spismingris.dk / tlf. 21 96 15 79 og lad os tage en snak om dine ønsker. Kun fantasien, og sæsonbestemte råvarer nøje udpeget af modernatur, sætter grænserne.

Kom og besøg os: