Håndværk og respekt for produktet

Økologisk og biodynamisk godkendt fabrik

En 100 % økologisk fabrik, som har opnået tilladelse til at arbejde med biodynamiske varer.

krogmodnet kød

Krogmodnet kød

Vi gør vores bedste i samtlige processer af kødets håndtering, for at sikre kompromisløse arbejdsprocesser og håndtering af det kød som vi ved kommer fra dyr som er blevet passet rigtigt godt på.

Vi krogmodner vores kød, hvilket resulterer i et større væsketab. Det betyder, at det er nemmere at tilberede, uden at det bliver tørt.

Krogmodning af kød er en kunst inden for slagterfaget, og vi arbejder til stadig på at forfine og forbedre teknikken. Kødet modnes på krog i et stort luftigt kølerum i op til 16 uger. Det færdige kød er mere fast, intenst og smagfuldt.

Brug af dyrene på bedste og flotteste vis

Spis min gris har udvidet med en 1.500 kvadratmeter økofabrik i Bjæverskov ved Køge. Alle dyr slagtes fortsat på gården, og dette kommer vi aldrig til at lave om på. Fabrikken tager sig af opskæringen og en række forædlingsprocesser. Det betyder, at vi kan udfordre vores håndværk på en ny måde, og vigtigst af alt bruge helt dyret. Det kan godt være vi vokser, men værdierne vi bygger på, de forbliver de samme!

gorilla copenhagen

Forædling

På Økofabrikken har vi god plads. Det giver mulighed for at arbejde med gamle teknikker, indenfor forædling og fermentering. Vi har eget pølsemagerri, rygeovn og efterfølgende tid til at lade naturens egne processer gøres deres arbejde.

Nabo copenhagen

Fagligheden er altid i centrum

Vi sætter en ære i, at respekten for det store stykke arbejde vores landmænd har gjort, bliver videreført i arbejdsprocesserne på vores økofabrik. Det er vigtigt, at vi har føling med hvert eneste stykke kød. Derfor bliver alle udskæringer foretaget i hånden, da to stykker kød aldrig er ens.